Tawk.to app

Robot systemen

Naast het palletiseren met robots zijn de kleinere, maar vaak zeer snelle, robotsystemen uitstekend geschikt voor het automatisch invoeren van flowrap- of dieptrekmachines en het automatisch inpakken van verpakte producten in CBL kratten en Amerikaanse vouwdozen.

In 1972 ontwierp FANUC zijn eerste industriële robots en is sindsdien uitgegroeid tot de
grootste robotproducent ter wereld. FANUC heeft in 1996 een kantoor in de Benelux geopend voor levering en service van FANUC robots en robotsystemen. Een uptime van 99,99%, meer dan 3500 robotsystemen operationeel in de Benelux en meer dan 200.000 wereldwijd maken van FANUC Robotics marktleider.

Wij hebben een ruime ervaring in het automatisch beladen in plastic trays, kratten en kartonnen omdozen. Stesa Systems BV ontwerpt en berekent de robottoepassingen met het robotsimulatieprogramma en wij bouwen onze robotoplossingen met FANUC of ABB robots voor pick en place systemen in de voedingsmiddelen industrie.

Stesa Systems BV heeft eigen programmeurs in dienst die nieuwe en bestaande FANUC robots kunnen (her)programmeren.

Robotsystemen

     
 
  Onze video's
Hier ziet u een overzicht van een deel van onze product video's. Indien u meer informatie wil over een machine, neem dan contact met ons op.
Bekijk hier al onze video's