Tawk.to app

Stesa Systems BV

Stesa Systems BV levert aan de voedingsmiddelen industrie naast de stand-alone-inpakmachines ook totale productielijnen met afvulmachines, automatische inpakmachines en palletisers.

Onze aanpak is om samen met onze klanten een MASTERPLAN te maken waarin de capaciteiten voor primair verpakken, automatische inpakken en palletiseren voor de komende 3 tot 5 jaar in een totaal lay out worden opgemaakt. Vervolgens wordt dit MASTERPLAN stap voor stap door genomen zodat er indien gewenst gefaseerd geïnvesteerd kan worden.

Dit plan wordt vanuit de volgende verschillende ooghoeken bekeken en gepresenteerd. Capaciteit vergroting, arbeidsbesparingen, logistieke logica, karton en verpakkingsmateriaal besparingen, marketing display toevoegingen en efficiënte vierkante meters besteding. Wij maken ook graag een voorstel voor uw productie.
 

System Integrator

Voor het integreren van inpakmachines gebruiken wij interne transportsystemen. Deze zijn zeer compact, gemakkelijk voor stijgende en dalende trajecten en modulair te bouwen voor het transporteren van verpakte producten zoals zakjes, rolletjes, sachets, dozen, kratten en transportdozen.

Waar mogelijk gebruiken wij deze zeer flexibele kunststof transport ketting banen met onze continue lopende plateauliften, waarbij wij een minimum aan motorvermogen en vloeroppervlak kunnen garanderen.
 
  Onze video's
Hier ziet u een overzicht van een deel van onze product video's. Indien u meer informatie wil over een machine, neem dan contact met ons op.
Bekijk hier al onze video's