Tawk.to app

Service Basic

Regulier service en onderhoud

Ons Basic contract is een effectieve manier om stilstanden te voorkomen. Als een contract klant, wordt u bezocht door onze service technici. Zij voeren preventief onderhoud uit met de nadruk op veiligheid, dus wij controleren alle functies op betrouwbaarheid zodat het risico van storing minimaal is.

Als een contract klant, krijgt u ook voorrang als U acute dienst of reparaties nodig heeft en betaalt U een speciale prijs voor reserveonderdelen. Na het bezoek ontvangt u een rapport met een voorstel voor maatregelen die kunnen worden gepland om de toekomstige verstoringen in de productie te voorkomen. Onze machine producenten bieden U ook graag een preventief onderhoudscontract op de geleverde machines en installaties.

Neem contact met ons op voor een offerte.
 
Service upgrade

Verbouwing en nieuwe technologie

De upgrade-optie maakt het mogelijk om de productiviteit en winstgevendheid van een machine te verhogen door gebruik te maken van nieuwe technologie. Deze optie is een gevolg van de voortdurende ontwikkeling op het gebied van capaciteit, beschikbaarheid, functies, service, ondersteuning via een modem en verbeterde onderdelen.

Neem contact met ons op voor een offerte

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
  Onze video's
Hier ziet u een overzicht van een deel van onze product video's. Indien u meer informatie wil over een machine, neem dan contact met ons op.
Bekijk hier al onze video's